Past semi permanente make-up wel bij mij?

Ja! semi-permanente make-up is eigenlijk bij iedereen mogelijk, vooraf wordt er goed overlegd over de mogelijkheden en het gewenste resultaat. Wenkbrauwen worden ook altijd voorgetekend om zo de gewenste vorm te bepalen. Er is geen ‘standaard’ vorm. Wij kijken altijd naar uw persoonlijke wensen en naar uw gezichtsvorm. Wij willen de wenkbrauwen altijd zo natuurlijk mogelijk houden en vinden het belangrijk dat we het beste uit uw eigen wenkbrauw kunnen halen. Uiteraard geven wij ook een persoonlijk advies en onze eerlijke mening.
Geef wel altijd even aan of u al eens eerder een semi-permanente make-up behandeling heeft gehad, wij kunnen met onze 3D techniek namelijk niet altijd over uw bestaande semi-permanent make-up behandelen.

 

Ik ben bang dat het te donker wordt wat dan?

Derma Instituut werkt met de instelling; liever eerst te licht als te donker. Wij hebben een ruime keuze aan pigmenten, van de lichtste blond tinten tot de donkerste bruin en zwart tinten. Toch werken wij altijd erg voorzichtig met de pigmenten, elke huid reageert anders op de pigmenten, en omdat u altijd nog een keer terug komt voor de nabehandeling is het altijd nog mogelijk om dan voor een tintje donkerder te kiezen.

 

Ik heb semi-permanente make-up laten zetten maar naar een aantal maanden zie ik hier niets meer van, hoe kan dit en hoelang blijft semi-permanente make-up normaal zitten?

Bij de permanent make-up behandeling zit altijd 1 nabehandeling die binnen 8 weken na de eerste behandeling plaats vindt. Ongeveer 85% van onze klanten heeft dan ook het gewenste resultaat.
Natuurlijk is elke huid anders, en indien het iets slechter heeft gepakt kan er soms een extra behandeling nodig zijn (een 3e behandeling) omdat het misschien nog niet 100% is opgenomen door de huid, in dit geval is het dan ook erg belangrijk dat u terugkomt voor deze 3e nabehandeling om de wenkbrauwen “af” te maken. Doet u dit niet, zult u merken dat de wenkbrauwen snel zullen vervagen, omdat het pigment nog niet 100% in uw huid is opgenomen. Dat is enorm zonde van het resultaat en van uw geld! Bent u tevreden over de wenkbrauwen en het pigment heeft goed gepakt, dan adviseren wij om dit ongeveer 1 a 2 keer per jaar op te laten frissen om de semi-permanent make-up mooi  te houden. Ook dit is natuurlijk afhankelijk van de huid. Wij sturen eventueel ook een ”reminder’ als het jaar bijna om is. Natuurlijk moet u dit zelf ook in de gaten houden, de ene klant komt eerder terug als de ander.
Semi-permanent make-up is niet meer zo ”permanent” als dat het klinkt. De pigmenten van vroeger waren vele malen sterker. De goedgekeurde pigmenten door de GGD, waar wij mee werken zult u minimaal 1x per jaar moeten laten opfrissen, wat natuurlijk ook veel voordelen heeft bijvoorbeeld zodat u altijd weer eens iets kan aanpassen in de kleuren en of vorm. Derma instituut heeft hier speciale bijwerk prijzen voor.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Grotendeels van onze klanten ervaart de behandeling niet als pijnlijk door onze verdovende crème die wij tijdens de behandeling gebruiken. Geen reden om het niet te doen dus!

 

Kan ik een hairstroke behandeling krijgen terwijl ik mijn wenkbrauwen al eens eerder heb laten behandelen met semi-permanente make-up?

In de meeste gevallen niet, omdat wij door ervaring hebben gemerkt dat het resultaat dan helaas niet goed genoeg gaat worden.  De semi-permanent make-up wat er op zit moet namelijk heel licht of erg vervaagd zijn, (nauwelijks zichtbaar) wil je het natuurlijke effect van een hairstroke krijgen. We zullen hier altijd samen naar kijken wat de beste mogelijkheid is voor u. Als de semi-permanente make-up nog te donker is, adviseren wij om de volledige semi-permanent make-up eerst volledig te laten verwijderen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, voor meer info zie ”Tatoeageverwijdering”.

 

Hoelang duurt de behandeling?

Over het algemeen duurt de behandeling bij ons inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 uur.

 

Is semi-permanent make-up veilig?

Ja in ons schoonheidsinstituut kunt u daar zeker van uit gaan. Wij werken uitsluitend via de strenge Hygiëne -, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M. Code) onder streng toezicht van de GGD, welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

 

Moet ik mijn eigen wenkbrauwharen weghalen/afscheren of epileren voor de behandeling?

Nee absoluut niet! Wij adviseren zelfs om zo min mogelijk te epileren als u een afspraak bij ons heeft ingepland, des te beter kunnen wij het model erin maken. Dus let it grow! Haartjes belemmeren de behandeling totaal niet. Dit  geeft juist alleen maar een natuurlijker effect. Zeer licht blonde haartjes kunnen eventueel voorafgaand geverfd worden. Wij adviseren om minimaal 2 a 3 maanden voor de behandeling niet meer te epileren, zodat wij het beste uit uw eigen wenkbrauw kunnen halen, en daar waar u het van uw eigen wenkbrauw mist, wij dit op een natuurlijke manier op kunnen vullen dmv de 3D techniek.
Na de behandeling epileert u zelf de haren die buiten de vorm vallen weg om zo de vorm mooi strak te houden, bent u hier zelf niet zo handig in kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om dit te laten doen bij ons of een schoonheidssalon bij u in de buurt.

Wat is het verschil tussen 3D hairstroke en inschaduwen?

De 3D hairstroke techniek is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanent make-up.
Tevens is dit ook de meest natuurlijke techniek, hier gaat onze voorkeur ook ten alle tijden naar uit.
Bij de 3D hairstroke techniek worden er ultra dunne fijne lijntjes in de huid gepigmenteerd, wat het effect geeft alsof er echte haartjes zitten.
Bij de schaduw techniek wordt de wenkbrauw volledig dicht gepigmenteerd, dit is een verouderde techniek die vroeger geliefd was. Wij voeren deze techniek nog maar zelden uit en adviseren deze techniek niet omdat wij altijd voor het meest natuurlijke resultaat willen gaan.

 

Hoe zien mijn wenkbrauwen uit direct na de behandeling?

Eigenlijk al meteen mooi! Uiteraard ziet u nog niet het echte eindresultaat, en het hangt af van wat u wenst als eindresultaat. De kleur kan de eerste dagen (ongeveer een week) aanmerkelijk donkerder zijn. Direct na de behandeling zal de behandelde huid wat rood en gezwollen zijn, dit is meestal binnen een paar uur weer verdwenen.

 

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Bij semi permanent make-up worden er ultra dunne sneetjes in de huid gemaakt, dus u kunt dit zien als kleine wondjes in de huid. Hygiene is dan ook het aller belangrijkste, houdt de behandelde huid ten alle tijden schoon en pas op met cosmetica (make-up, dag/nacht cremes, zeep etc.)
Blijf ten alle tijden van eventuele korstjes/schilfertjes af. Gedurende 24 uur mag er geen water aan komen, dagen erna mag u ermee douchen en mag het nat worden maar probeer het een beetje te vermijden of er niet te lang mee te douchen.
Vermijd minimaal 2 a 3 weken zon, zonnebank, sauna zwembad etc.

jkgeverft worden.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Botox & Injectables

Derma Instituut in samenwerking met medisch kliniek Derma Clinic voor al uw cosmetische behandelingen!
lees verder

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Permanente make-up 3D Hairstoke

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de allernieuwste 3D Hairstroke techniek! Maar wat houdt dit precies in ?!
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder