Past semi permanente make-up wel bij mij?

Ja! semi-permanente make-up is eigenlijk bij iedereen mogelijk, vooraf wordt er goed overlegd over de mogelijkheden en het gewenste resultaat. Wenkbrauwen worden ook altijd vooraf uitgemeten en voorgetekend om zo de gewenste vorm te bepalen. Er is geen ‘standaard’ vorm. Wij kijken altijd naar uw persoonlijke wensen en naar uw gezichtsvorm. Wij willen de wenkbrauwen altijd zo natuurlijk mogelijk houden en vinden het belangrijk dat we het beste uit uw eigen wenkbrauw kunnen halen. Uiteraard geven wij ook een persoonlijk advies en onze eerlijke mening.
Geef wel altijd even aan of u al eens eerder een semi-permanente make-up behandeling heeft gehad, wij kunnen namelijk niet altijd over uw bestaande semi-permanent make-up behandelen.

 

Hoe wordt de kleur bepaald?

Wij hebben een ruime keuze aan pigmenten, van de lichtste blond tinten tot de donkerste bruin en zwart tinten. Derma Instituut werkt altijd voorzichtig. Er wordt gelet op leeftijd, huidtype, haarkleur, lichte/warme tinten en uiteraard de wensen van de klant.

 

Hoelang blijft semi permanente make-up zitten?

Een hairstroke blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden mooi.
Een ombre behandeling blijft gemiddeld 12 tot 18 maanden mooi.
Uiteraard is ook iedere huid anders en verschilt dit per huidtype en leefstijl.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Grotendeels van onze klanten ervaart de behandeling niet als pijnlijk.

 

Kan ik een behandeling ondergaan terwijl ik mijn wenkbrauwen al eens eerder heb laten behandelen met semi-permanente make-up?

In de meeste gevallen niet. We zullen hier altijd samen naar kijken wat de beste mogelijkheid is voor u. Als de semi-permanente make-up nog te donker is, adviseren wij om de volledige semi-permanent make-up eerst volledig te laten verwijderen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, voor meer info zie ”Tatoeageverwijdering”.

 

Hoelang duurt de behandeling?

Over het algemeen duurt de behandeling bij ons inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 uur /1.5 uur.

 

Is semi-permanent make-up veilig?

Ja in ons schoonheidsinstituut kunt u daar zeker van uit gaan. Wij werken uitsluitend via de strenge Hygiëne -, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code onder streng toezicht van de GGD, welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

 

Moet ik mijn eigen wenkbrauwharen weghalen/afscheren of epileren voor de behandeling?

Nee! Wij adviseren om minimaal 2 a 3 maanden voor de behandeling niet meer te epileren, zodat wij het beste uit uw eigen wenkbrauw kunnen halen.

 

Hoe zien mijn wenkbrauwen uit direct na de behandeling?

Eigenlijk al meteen mooi! Uiteraard ziet u nog niet het echte eindresultaat, en het hangt af van wat u wenst als eindresultaat. De kleur kan de eerste dagen (ongeveer een week) aanmerkelijk donkerder zijn. Direct na de behandeling zal de behandelde huid wat rood en gezwollen zijn, dit is meestal binnen een paar uur weer verdwenen.

 

Wat is het verschil tussen Hairstroke en Ombre?

De naam ”Hairstrokes” zegt het al, bij deze techniek wordt er met hele dunne strokes gewerkt, en wordt het dmv ”streepjes” opgevuld. Bij een hairstroke behandeling heeft u geen kleuroverloop.
De ombre techniek is een ”Pixel” techniek, hierbij wordt de gehele wenkbrauw heel zacht geschaduwd wat een natuurlijk poeder effect geeft. Bij deze techniek ziet u een natuurlijke overloop van het begin en het einde van de wenkbrauw, bij deze techniek wordt het begin van de wenkbrauw licht gehouden en hoe meer we naar het uiteinde gaan hoe krachtiger de kleur wordt.

 

Ik weet niet voor welke techniek ik moet gaan, welke is ”beter”?

Beide technieken staan voor een strakke, mooi gevormde, en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. De ombre behandeling is op dit moment de nieuwste techniek en heeft persoonlijk onze voorkeur. Naar onze mening krijgt u het natuurlijkste resultaat met de Ombre brows. Wel adviseren wij altijd goed onze voor en na foto’s te bekijken en zo te beoordelen welke techniek je het meeste aanspreekt, Welke behandeling beter bij u past is vooral ook een kwestie van smaak. Uiteraard kunt u dit ook samen bespreken met uw behandelaar.
Over het algemeen blijft een Ombre wenkbrauw langer zitten dan een hairstroke wenkbrauw.

 

Wat kost een behandeling?

Hairstroke behandeling kost €285 incl 1 nabehandeling binnen 8 weken
Ombre behandeling kost €325 incl 1 nabehandeling binnen 8 weken

is een nabehandeling noodzakelijk?

Binnen 6-8 weken is een nabehandeling noodzakelijk om eventuele kleine aanpassingen te doen van de vorm en (of) kleur. De touch up verlengt ook de houdbaarheidsduur van de semi permanent make-up.jkge

 

Advies na de behandeling:

Tijdens het pigmenten gaat de huid kapot, waardoor er een wondje ontstaat wat vergelijkbaar is met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken, Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooi resultaat leiden. Afhankelijk van uw lichamelijke conditie en gezondheid zal de opperhuid gemiddeld na zeven a twaalf dagen genezen zijn. Dit verschilt per persoon.

– houdt de wond de eerste 48 uur droog. Indien de wond de dagen erna nat is geworden dept u deze voorzichtig droog.
– smeer de wond desgewenst in (met een schoon wattenstaafje) die uw behandelaar adviseert.
– de wond zo min mogelijk aanraken (was eerst je handen voordat je de wond verzorgt).
– niet krabben aan de wond,
– (bubbel)baden, zwembaden sauna’s en stoombaden minimaal 2 weken vermijdt.
– de wond niet blootstelt aan zonlicht of zonnebank minimaal 2 weken.
– zorg ervoor dat de wond absoluut niet in aanmerking komt met cosmetica (bv make-up, haarspray, crèmes etc.)

Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes /velletjes op de huid. Dit zijn minuscule korstjes. Laat de huid dit ten alle tijden zelf afstoten, u voorkomt zo een litteken en meetrekken van pigment wat in de huid zit.
De gepigmenteerde huid zal de eerste dagen aanmerkelijk donkerder en aanweziger zijn. Deze kleur neemt af zodra het genezen is. Indien de kleur te licht is, of er ontbreekt iets wordt dit bij een vervolg behandeling bijgewerkt. De behandeling is pas voldaan na de tweede behandeling. Deze vindt binnen 8 weken plaatst en wordt direct ingepland met uw behandelaar.

.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Permanente make-up 3D Hairstoke

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de allernieuwste 3D Hairstroke techniek! Maar wat houdt dit precies in ?!
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder