• Uw wenkbrauwen zijn onze reclame!

Permanente make-up 3D Hairstoke

Heel vaak begrijpt men niet precies wat hairstrokes techniek in de wenkbrauwen betekent.
De hairstrokes techniek is een hele speciale techniek die een hele mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment  tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er net wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Hairstrokes of haartjestechniek heeft niets met haarimplantatie te maken, het is de hand en de kunst van de specialiste die dit toepast bij uw wenkbrauwen.

Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Met de hairstrokes techniek voelt u zich eigenlijk meteen eigen met uw wenkbrauwen. Het voelt direct goed wanneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit.

Wij adviseren altijd dat u jaarlijks uw wenkbrauwen weer even laten opfrissen (voor vaste klanten wordt dit voor een speciale prijs gedaan).  Zo blijft de kleur en het model “up to date”!

Hoe wordt permanente make-up gezet?

Bij het zetten van permanente make-up wordt er met hele fijne naaldjes met een kleurpigment in de huidlaag geprikt. Omdat de naaldjes heel snel op en neer bewegen zal er steeds iets van het pigment in de huid achterblijven. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de lederhuid. Het is dus vrij oppervlakkig, zodat dit ook op den duur weer zal vervagen. Dit vervagen gaat heel geleidelijk omdat de huid steeds nieuwe cellen aan blijft maken. Zonlicht en zonnebank hebben natuurlijk ook veel invloed.

Permanente make-up hairstrokes valt nauwelijks op, maar is natuurlijk, mooi en past bij uw gezicht.
Het is niet zo dat u alleen permanente make-up kunt laten zetten op de wenkbrauwen als u helemaal geen haartjes meer heeft. De hairstroke techniek kan ook bij iedere wenkbrauw worden toegepast.

De wenkbrauwen worden altijd eerst voorgetekend om zo samen de juiste vorm te bepalen, ook wordt samen de kleur uitgekozen en wordt alles vooraf goed besproken.
U komt na maximaal 4 – 6 weken weer terug voor de controlebehandeling. Pigment dat in die voorgaande weken verdwenen is, wordt weer bijgewerkt en de vorm wordt weer netjes gemodelleerd.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Permanente make-up 3D Hairstoke

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de allernieuwste 3D Hairstroke techniek! Maar wat houdt dit precies in ?!
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder