• Uw wenkbrauwen zijn onze reclame!

Semi permanente make-up Ombre / Powderbrows

Semi permanente make-up ombre / powder brows

Semi Permanente make-up (spmu) bij Derma- Instituut in Heerlen, Limburg

Semi Permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen altijd op een natuurlijke manier perfect op orde te hebben. Nooit meer bijkleuren met een potlood of verven. Geen zorgen meer tijdens het sporten of het gebruik van een sauna of zwembad. Kortom: Semi permanente make up is dé ideale oplossing!
maak een afspraak

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Om spmu nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. In onze salon in Limburg wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur. Een pigmentatieapparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van semi permanente make-up zijn verwerkt. Deze apparatuur is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en hiermee de beste resultaten worden geleverd. Uiteraard worden alle voorbereidingen voor semi permanente make-up vooraf goed besproken en afgestemd op uw persoonlijke wensen om zo voor u de perfecte wenkbrauwen te creëren.

Bij Derma Instituut in Limburg kunt u terecht voor:
– Ombre/powder brows
Bent u benieuwd naar de foto’s van vóór en na spmu? Heeft u een vraag over deze behandeling of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of lees de uitgebreide antwoorden bij  veelgestelde vragen.

Spijt van uw eerder gezette permanente make-up?
Bij Derma Instituut kunt u ook terecht om uw permanente make-up te laten verwijderen d.m.v. onze Spectra picotech laser.

Volg ons op facebook & instagram en zie dagelijks ons werk voorbij komen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Semi permanente make-up Ombre / Powderbrows

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de nieuwste wenkbrauw behandelingen. Maar wat houdt dit precies in?
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder