Botox & Injectables

‘Goede injectables maken je een betere versie van jezelf’

‘Een vrouw van 80 die er uit wil zien als een meisje van 18. Dat is toch belachelijk!’, het is een van de vele quotes die we de afgelopen dagen in de media hoorden. Het ene na het andere radio- en televisieprogramma besteedde afgelopen weken aandacht aan de cosmetische sector. Dit naar aanleiding van de uitstekende maatregelen die minister Schippers voorstelt om te voorkómen dat beunhazen of onbekwame artsen u kunnen behandelen. De media concentreerde zich vooral op extreme gevallen, waarbij behandelingen ooit fout gingen. Pijnlijk voor de slachtoffers.

De berichtgeving ging bovendien al snel niet meer om onbekwame artsen of gevaarlijke behandelingen. De cosmetische sector werd als geheel onnodig kritisch benaderd. Dat doet ons mooie vak en onze klanten tekort. Mits uitgevoerd door een deskundig cosmetisch arts worden dagelijks zoveel mensen geholpen met een kleine cosmetische verbetering, waardoor ze er net iets frisser en mooier uit zien en waardoor mensen zich zoveel prettiger voelen.

Geen enkele vrouw van 80 wil er uitzien als een meisje van 18, als dat al mogelijk was. Sterker nog: het resultaat van een goede injectable behandeling valt anderen niet eens op. Het gaat nu juist om de nuance. Dat uitgeruste gezicht, de opmerking van een kennis of vriend: ‘Ben je op vakantie geweest?”. Het gaat over verzachten van een litteken of lelijke rimpel, en om een beter accent in het gezicht. Het gaat juist niet om de ‘make-overs’. Maar om de betere versie van jezelf.
Mensen willen er niet jonger uitzien. Ze willen er alleen niet ouder uitzien dan ze zich voelen.

 

Derma Clinic – Derma Instituut

 

DermaClinic_logo_compact_FC

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Botox & Injectables

Derma Instituut in samenwerking met medisch kliniek Derma Clinic voor al uw cosmetische behandelingen!
lees verder

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Permanente make-up 3D Hairstoke

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de allernieuwste 3D Hairstroke techniek! Maar wat houdt dit precies in ?!
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder