• Boek nu snel en makkelijk uw afspraak online

Boek hier uw afspraak online, snel en gemakkelijk

 

Lees eerst de algemene voorwaarwaarden voor online boekingen!

 

Algemene voorwaarden SPMU (semi permanente make-up)

1. Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen 6 maanden gebruiken indien je minimaal 48h op voorhand je afspraak annuleert. Je kunt het voorschot ook voor een andere behandeling gebruiken.
2. Bij annulatie/verzet vanaf 48 uur voor je afspraak ben je je voorschot kwijt.
3. Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient de helft van het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien je een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.
4. Bij zwangerschap kan je je afspraak verzetten en blijft je voorschot 12 maanden geldig.
5. Indien je ooit eerder ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je ALTIJD eerst een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.
6. Kom je voor de eerste keer bij ons, betaal je altijd de eerste keer het volledige bedrag. Eenmaal klant kun je gebruik maken van de bijwerk tarieven.
7. Heb je permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens je ingeplande afspraak, ben je je voorschot kwijt (mits je geen foto’s hebt doorgestuurd).
8. Wij adviseren 15 minuten voor je afspraak aanwezig te zijn. Ben je later dan 15 minuten kunnen wij je niet meer behandelen en ben je je voorschot kwijt.
9. Bij een extra behandeling binnen 12 weken na de eerste bijwerking, betaal je 55 euro. Dit is eenmalig geldig. Het is niet mogelijk om om de 3 maanden langs te komen voor een nabehandeling. Indien er geen plek beschikbaar is binnen 12 weken in de online agenda, neem telefonisch contact met ons op.
10. Bij het boeken van een nieuwe / eerste behandeling is de klant verplicht om de bijwerking na 5 à 8 weken direct zelf in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda’s. De 1e nabehandeling is uitsluitend inclusief indien je een nieuwe klant bent en je voor de eerste keer kom. Deze vindt altijd binnen 5 a 8 weken plaats. Indien je de 1e nabehandeling niet kan laten uitvoeren wegens ziekte, zwangerschap of op eigen verzoek, vervalt deze en kan je gebruik maken van onze bijwerk tarieven.
11. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema’s op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk).
12. Indien je telefoon nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten gestuurd kunnen worden per e-mail. De klant is volledig zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd. Je ontvangt altijd een bevestiging van je afspraak, en 48 uur van te voren een reminder per email. Check altijd je spam.
13. Bij het boeken van een jaarlijkse bijwerking is het je eigen verantwoordelijkheid je afspraak op tijd in te plannen zodat je gebruik kunt maken van de bijwerk tarieven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die niet meer binnen het jaar geboekt kunnen worden wegens volgeboekte agenda’s. Indien je voor een jaarlijkse bijwerking wilt boeken maar hier geen beschikbare datums meer zijn, zul je voor een tweejaarlijkse bijwerking moeten boeken. Wij zullen dit altijd op de dag van je afspraak controleren.  Wij adviseren daarom ook je afspraak altijd op tijd of vooruit te plannen. Weet je niet meer wanneer je voor het laatst geweest bent? Neem dan altijd eerst contact met ons op.
14. Indien je wilt wijzigen van techniek (bijvoorbeeld van hairstroke naar ombre), kun je dit alleen boeken indien je onze toestemming hebt. Indien dit niet met ons besproken is en je geen toestemming hebt, mag je niet voor een andere techniek boeken.
14. Indien je een cadeaubon hebt voor een volledige behandeling kunt je telefonisch contact met ons opnemen.
15. Contra indicaties vindt je op onze website onder veelgestelde vragen van de desbetreffende behandeling.
16. Indien je voor een andere persoon boekt, boek dit altijd onder naam van deze persoon zodat wij de juiste klant gegevens hebben. Boek je voor 2 personen, boek je dit ook los en niet onder 1 naam.
17. Indien je geboekt hebt voor een nieuwe / eerste SPMU behandeling, laat je de wenkbrauwen altijd 3 maanden voor je afspraak uitgroeien. Niet meer epileren, scheren of harsen etc. Dit is zeer belangrijk voor de vormbepaling. Doe je dit niet, en je hebt naar onze mening onjuist geëpileerd, behandelen wij niet en ben je je voorschot kwijt.

 

Algemene voorwaarden laser behandelingen:

1. Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen 6 maanden gebruiken indien je minimaal 48h op voorhand je afspraak annuleert.
2. Bij annulatie/verzet vanaf 48 uur voor je afspraak ben je je voorschot kwijt.
3. Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient de helft van het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien je een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.
4. Bij zwangerschap kan je je afspraak verzetten en blijft je voorschot 12 maanden geldig.
5. Bij laserontharing mag u minimaal 6 weken het behandelde gebied niet harsen, epileren of op een andere manier haren uittrekken.
6. Bij laserontharing 1 dag van te voren zo kort mogelijk het behandelde gebied scheren.
7. Het aantal cm bij tatoeageverwijdering wordt berekend door de hoogte en breedte van de tatttoo op te meten.
8. Voor tatoeageverwijdering moet de tattoo minimaal 6 maanden oud zijn voordat deze gelaserd mag worden.
9. 4 weken voor aanvang van je laserbehandeling mag je geen antibiotica / penicilline kuur gehad hebben.
10. Voor verwijdering van pigment / ouderdomsvlekken dien je deze altijd eerst door je huisarts te laten controleren.
11. Contra indicaties vindt je op onze website onder veelgestelde vragen van de desbetreffende behandeling.
12. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema’s op te vullen voor aansluiting. (indien dit het geval is wordt er telefonisch contact opgenomen)
13. Indien je telefoon nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten gestuurd kunnen worden per e-mail. De klant is volledig zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd. Je ontvangt altijd een bevestiging van je afspraak, en 48 uur van te voren een reminder per email. Check altijd je spam.
14. Graag op tijd aanwezig zijn, ben je later dan 10 minuten kunnen wij je niet meer behandelen en ben je je voorschot kwijt.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Semi permanente make-up Ombre / Powderbrows

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de nieuwste wenkbrauw behandelingen. Maar wat houdt dit precies in?
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder