• Before and after

  • Before and after

  • Before and after

Bekijk hier enkele voor en na foto’s van semi permanente make-up uitgevoerd door Derma Instituut. Wij zijn gespecialiseerd in de aller nieuwste behandeltechnieken van semi permanente make-up. Elke semi permanente make-up behandeling wordt afgestemd op uw eigen wensen en vooraf wordt er goed overlegt en geadviseerd wat het beste bij uw gezichtsvorm past om zo een mooi en vooral natuurlijk effect te creëren.
Wij hebben onze voor en na foto’s opgesplitst in twee mappen. ”Foto’s direct na de behandeling”, hierbij zijn de wenkbrauwen ”vers” gezet en de kleur /intensiviteit gaat altijd nog 40% tot 60% afnemen, afhankelijk van wat de klant zelf wilt. In de map ”Genezen” resultaten vindt u voorbeelden van spmu die genezen is (meestal zo’n 6 weken later na de 1e behandeling voor de touch up). U zult zien dat de wenkbrauwen na genezing veel natuurlijker en zachter ogen. Uiteraard beslist de klant uiteindelijk zelf bij de touch up afspraak hoe donker / intens de wenkbrauwen mogen zijn. Echter zorgen wij er ten alle tijden voor dat de wenkbrauwen er natuurlijk uit blijven zien.

Volg ons ook op Facebook en Instagram, hier plaatsen wij dagelijks nieuwe voorbeelden.

Direct na de behandeling

Bekijk foto’s direct na de behandeling

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Semi permanente make-up Ombre / Powderbrows

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de nieuwste wenkbrauw behandelingen. Maar wat houdt dit precies in?
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder