• Think before you ink!

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?

Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage? Bij Derma Instituut in Heerlen (Limburg) bent u aan het juiste adres. We zijn op de hoogte van de laatste technieken en hierdoor in staat om met een bevredigend resultaat tatoeages te verwijderen.

In het verleden hadden behandelmethodes voor tatoeage verwijdering een groot nadeel: ze lieten soms forse littekens achter. Met de huidige lasertechnieken waar Derma Instituut mee werkt hoeft u hiervoor niet bang te zijn. Wij werken met de nieuwste Spectra Picotech laser en deze geeft geen blijvende huidbeschadiging of littekens op.
maak een afspraak

Optimaal uw tattoo laten verwijderen met via laser

De in de huid ingekapselde kleurstoffen worden door het hitte-impuls van de laser in kleine deeltjes uit elkaar geslagen. Tijdens dit proces ontstaat er door de verbranding van de opperhuid een tijdelijke witte verkleuring. Dit heet laser-snow en verdwijnt in 15 tot 30 minuten. Tijdens de laserbehandeling wordt een gedeelte van deze kleurstofdeeltjes direct afgestoten. Een ander groot aantal wordt teniet gedaan door korstvorming en verdwijnt met het genezen van de wond. Het resterende deel wordt door de lymfeklieren afgevoerd.

Na de behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Dit trekt sneller weg door de huid te koelen. Tijdens het gehele behandeltraject dient u de huid goed te beschermen tegen uv-straling.

Voor een perfect resultaat is geduld nodig. Na een behandeling heeft het lichaam tijd nodig om de vergruisde inktdeeltjes af te voeren. Wij hanteren tussen de behandelingen minimaal 4 tot 8 weken rust.

Het resultaat van uw tatoeage laten verwijderen en het aantal behandelingen hangt af van:

– Het type tatoeage: amateurtatoeages bevatten meestal minder inkt dan professionele tatoeages en verdwijnen vlugger.
– De diepte en de ouderdom van de tatoeage
– De gebruikte inktsoort
– De kleuren
– De gevoeligheid van de huid en de plaats van de tatoeage
– De aanwezigheid van meerder tatoeages over elkaar
– Het persoonlijk afweersysteem

Met onze laser apparatuur kunnen wij ook het volgende verwijderen:

– Permanente make-up aangebracht op de wenkbrauwen
– Pigmentvlekken
– Couperose
– Berkenrijs (verwijde haarvaatjes op de benen)

Heeft u nog vragen over de behandeling of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of lees de uitgebreide antwoorden op de veelgestelde vragen over tatoeage verwijdering.

Tattoo verwijderen bij Derma Instituut in Limburg

Bij Derma Instituut in Heerlen (Limburg) vindt u gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaatgericht te werk gaan. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en noviteiten en kunnen hierdoor altijd snel inhaken op uw wens of vraag.
maak een afspraak

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Semi permanente make-up Ombre / Powderbrows

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de nieuwste wenkbrauw behandelingen. Maar wat houdt dit precies in?
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder