• Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Jammer genoeg komt het al te vaak voor dat mensen last hebben van pigmentvlekken. Pigment is een licht of donker kleurstof dat onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. De stof melanine (pigment) beschermt ons lichaam tegen schadelijke straling van de zon. Naarmate u ouder wordt, zullen de meeste pigmentvlekken ontstaan omdat de huid dan aan veel zonuren is blootgesteld of eerder is beschadigd. Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen. Met de juiste behandeling kunnen wij uw pigmentvlekken op een veilige manier verwijderen zonder blijvende schade/littekens.
maak een afspraak

Ook behandelen wij:
– Ouderdomsvlekken
– Zwangerschapvlekken
– Zwangerschapsmasker
– Couperose

Pigmentvlekken laseren: de behandeling

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van pigmentverwijdering.. Voor het weg laseren van de pigmentvlekken heeft u vaak aan 1 of 2 behandelingen voldoende. Het laseren van pigmentvlekken met behulp van de YAG laser is zeer veilig. Na een behandeling zal de huid een aantal dagen tijdelijk donkerder kunnen worden. Het is dan belangrijk dat u het lichaam zijn werk laat doen en niet de korstjes weg krabt.

“Doet het weglaseren van pigmentvlekken pijn?”

Tijdens de behandeling voelt u een fractie van een seconde een gevoel van warmte door de huid heen gaan. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen. Vervolgens wordt de huid gekoeld en verzorgd. De meeste klanten ervaren deze behandeling niet als pijnlijk.

Voordelen van pigment verwijdering bij Derma Instituut

– Gemiddeld 1-2 behandelingen
– Gratis intakegesprek
– Nieuwste (effectieve) techniek: YAG laser
– Geen blijvende schade/littekens
– Deskundig advies voor nazorg

“Waar moet ik op letten na de behandeling?”

– 48u na de behandeling niet intensief sporten
– 1 week geen gebruik maken van de sauna
– 2 weken geen gebruik maken van een zwembad
– 4 weken geen gebruik maken van de zon/zonnebank

Na een behandeling ontvangt u van ons deskundig advies over hoe u uw huid kan beschermen. Heeft u nog vragen over de behandeling of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij nemen rustig de tijd om op al uw vragen een passend antwoord te geven.

Intakegesprek voor pigment verwijdering in Heerlen, Limburg

Als u geïnteresseerd bent in onze pigmentvlekken behandeling kunt u voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken. Tijdens het intakegesprek zullen wij rustig de tijd voor u nemen en zult u uitgebreid informatie ontvangen over de techniek van de YAG laser, de behandeling en de nazorg. De locatie van onze schoonheidssalon treft u in Heerlen (Limburg).
maak een afspraak

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Semi permanente make-up Ombre / Powderbrows

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de nieuwste wenkbrauw behandelingen. Maar wat houdt dit precies in?
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder