• Uw wenkbrauwen zijn onze reclame!

  • Uw wenkbrauwen zijn onze reclame!

  • Uw wenkbrauwen zijn onze reclame!

  • Uw wenkbrauwen zijn onze reclame!

Permanente make-up

Semi Permanente make-up (pmu) bij Derma- Instituut in Heerlen, Limburg

Semi Permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen altijd op een natuurlijke manier perfect op orde te hebben. Nooit meer bijkleuren met een potlood of verven. Geen zorgen meer tijdens het sporten of het gebruik van een sauna of zwembad. Kortom: Semi permanente make up is dé ideale oplossing!
maak een afspraak

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Om pmu nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. In onze salon in Limburg wordt gewerkt met de aller nieuwste apparatuur de ‘’Intelligent High Definition’’, een pigmentatieapparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent High Definition is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en hiermee de beste resultaten worden geleverd. Uiteraard worden alle voorbereidingen voor permanente make-up vooraf goed besproken en afgestemd op uw persoonlijke wensen, en zullen wij altijd een eerlijk advies geven. Derma Instituut gaat ten alle tijden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat, daarom houden wij ook altijd de natuurlijke haargroei aan, wij verbeteren uw huidige wenkbrauwen zodat deze op zijn best gaan uitkomen.

Bij Derma Instituut in Limburg kunt u terecht voor:

– Wenkbrauwen hairstroke
– Ombre brows

Bent u benieuwd naar de foto’s van vóór en na pmu? Heeft u een vraag over deze behandeling of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of lees de uitgebreide antwoorden op veelgestelde vragen.

Bij ons staat eerlijkheid en een persoonlijk advies voorop.
Daarom komt het wel soms wel eens voor dat wij een andere behandeling adviseren dan de behandeling waar u voor ingepland staat.
Soms komen er klanten ingepland voor een hairstroke behandeling, waarvan wij vinden dat er meer dan genoeg haargroei is, maar dat dit alleen op de juiste manier in model moet worden gebracht. Een hairstroke behandeling voor 1 heel klein gaatje in uw wenkbrauwen vinden wij zonde.
Dan adviseren wij de ”Shaping” behandeling.
Hierbij waxen we de wenkbrauwen en verven wij de haartjes en de huid lichtjes mee, en tekenen indien nodig heel lichtjes de wenkbrauwen bij (dit is in de meeste gevallen niet meer nodig), voor een optimaal resultaat en adviseren wij hoe u dit makkelijk zelf thuis onderhoudt.
Deze behandeling is niet semi-permanent en moet u ongeveer om de 6 a 8 weken bijhouden. (hetzelfde als het epileren)
Let op: Deze behandelingen is alleen geschikt bij ruim voldoende eigen haargroei.

Bekijk hier enkele voorbeelden van de behandeling ”Wenkbrauwen Shapen”

 

Spijt van uw eerder gezette permanente make-up?

Bij Derma Instituut kunt u ook terecht om uw permanente make-up te laten verwijderen d.m.v. onze YAG laser. We zijn gediplomeerde specialisten op het gebied van permanente make-up en gebruiken altijd de nieuwste technieken en noviteiten. Bovendien zijn we gespecialiseerd in de nieuwste techniek op het gebied van hairstrokes.
maak een afspraak

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.

045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Botox & Injectables

Derma Instituut in samenwerking met medisch kliniek Derma Clinic voor al uw cosmetische behandelingen!
lees verder

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Permanente make-up 3D Hairstoke

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de allernieuwste 3D Hairstroke techniek! Maar wat houdt dit precies in ?!
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder