• Cosmetische behandelingen met een natuurlijk resultaat

Botox & injectables

 

DermaClinic_logo_FC

 

Op woensdag 12 maart 2018 is Drs. Mariëtta Veldman van DermaClinic bij Derma Instituut voor de behandelingen met Botox en Fillers.
Vrijblijvende intake voor Botox en Fillers bij Derma Instituut.
Bel nu voor een afspraak: 050-7630463

 

Wist u dat

  • een mini wenkbrauwlift al mogelijk is vanaf € 115,-
  • wallen heel mooi te behandelen zijn met Fillers
  • uw lipgloss of lipstick net wat mooier uitkomt als u uw lippen of lipcontour subtiel met een Filler behandeld zijn
  • het eerste consult bij DermaClinic gratis is

 

Natuurlijk resultaat
Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk fris resultaat.)

Als partner van DermaClinic hebben wij de mogelijkheid om in onze eigen salon behandelingen van DermaClinic aan te bieden.

DermaClinic is een cosmetische kliniek gericht op huidverbetering en huidverjonging. DermaClinic onderscheidt zich van andere klinieken door enkel behandelingen uit te voeren die wetenschappelijk zijn onderbouwd en bewezen effectief. Alle behandelingen worden uitgevoerd met een minimale toepassing van chirurgische ingrepen. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan voorop. (verwijzing toevoegen op site) http://www.dermaclinic.nl/behandelingen/injectables/

 

Botox- en fillerbehandelingen
Cosmetisch arts Drs. Mariëtta Veldman van DermaClinic zal regelmatig een bezoek aan onze salon brengen. Op aangekondigde dagen zal zij aanwezig zijn voor botox- en fillerbehandelingen.

 Ook kunt u een consult aanvragen op het gebied van huidverbetering. Er wordt veel gewerkt met producten van Dr. Obagi omdat met deze producten verschillende specifieke huidaandoeningen behandeld kunnen worden. De behandelingen met Obagi zijn geschikt voor bijvoorbeeld; huidversteviging, pigmentvlekken en huidverjonging.

 

Drs. Leanne Wong
Cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Drs. Leanne Wong is werkzaam bij DermaClinic sinds april 2015. Daarvoor heeft zij 6 jaar gewerkt als arts bij de algemene chirurgie en plastische chirurgie.

Dr. Leanne Wong                                  dermaclinic 16

 

Meer weten over de mogelijkheden?
Informeer over de mogelijkheden. Kijk op www.dermaclinic.nl of bel 050-7630463 voor een gratis consult of om direct een afspraak in te plannen. Drs. Leanne Wong van DermaClinic is voor consult en behandeling bij ons op de volgende data aanwezig: maandag 12 maart 2018

Afspraak maken
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk? Maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling of gratis consult.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 050-7630463.

Meer informatie en prijzen staan op www.dermaclinic.nl

Wat houdt Botox & Injectables in?

Botox & Injectables zijn injectievloeistoffen die met een splinterdun naaldje onder de huid worden ingebracht. Het doel daarvan is om ongewenste rimpels en plooien in het gezicht te laten verdwijnen en de gezichtscontouren te verbeteren.

– Botox: spierverzwakker
Injectables: vulmiddelen / fillers

Botox
Sommige rimpels worden veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen zoals bijvoorbeeld fronsrimpels, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes. Deze rimpels kunnen met Botox worden behandeld. Botox verzwakt namelijk de spiergroepen die de rimpels veroorzaken waardoor de rimpel vermindert.
De werkingsduur van Botox in het gezicht is aanvankelijk drie tot vier maanden. Bij herhaald gebruik kan het effect langer aanhouden, tot zes à zeven maanden.

Overmatig transpireren van de oksels kan ook met Botox effectief worden behandeld. De werkingsduur van deze Botox behandeling is zes tot twaalf maanden.

Injectables
Sommige rimpels worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van contouren en het verjongen van het gelaat. Denk hierbij aan het opvullen van de neuslippen-plooi en het corrigeren van afhangende mondhoeken, het opvullen van de lippen, de zogenaamde rokerslijntjes in de bovenlip, of het accentueren van de jukbeenderen. Ook de lachrimpels in de wangen kunnen behandeld worden door de huid van de wangen te verstevigen.

Zorgvuldigheid & Hygiëne

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Vooraf en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd over de kosten en het te verwachten resultaat.

De artsen van DermaClinic zijn geregistreerd cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), met een permanente  herregistratie controle.  Zie  www.nvcg.nl voor meer informatie.

 

De voordelen van Derma Clinic

✓ jaarlijks worden ruim 5000 behandelingen uitgevoerd
✓ 19 behandellocaties in Nederland
✓ Ruim 12,5 jaar ervaring
✓ Medisch geschoold en gediplomeerd
✓ U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s, veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.
✓ Gratis consult
✓ Medisch geschoold en gediplomeerd

 

 

maak een afspraak

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze vrijblijvende nieuwsbrief met acties en actualiteiten.


045 - 5720418 (ma t/m vrij 9:30 tot 17:30)
info@derma-instituut.nl
Kapelweg 24A, 6415 RK Heerlen

Botox & Injectables

Derma Instituut in samenwerking met medisch kliniek Derma Clinic voor al uw cosmetische behandelingen!
lees verder

Definitief ontharen – Laser New Epil

Definitief ontharen, stop met eindeloos scheren of harsen!
lees verder

Permanente make-up 3D Hairstoke

Derma Instituut is dé permanent make-up specialist in Heerlen - Zuid Limburg en gespecialiseerd in de allernieuwste 3D Hairstroke techniek! Maar wat houdt dit precies in ?!
lees verder

Tatoeage verwijdering

Spijt van een tatoeage of permanente make-up?
Tegenwoordig is het mogelijk om uw tattoo professioneel te verwijderen. Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up?
lees verder